Jan Kloosterboer, die al 75 jaar zijn klarinet bespeelt, was eind september 25 jaar muzikant bij het Seniorenorkest De Vriendenkring! Jan geniet nog iedere week van de muziek en de onderlinge kontakten. De voorzitter feliciteerde Jan terwijl de leden "Lang zal hij leven" speelden. Wij wensen Jan nog vele goede en gezonde jaren. 

Met veel plezier hebben wij gemusiceerd, prima busreis en ter afscheid gezellig gedineerd in Lieren. 

Woensdagmiddag 14 juni 2023. Een mooi zomermiddag concert bij Woon-Zorgcentrum Humanitas in Deventer.  Wat was het warm, maar lekker casual gekleed!

Nieuwe leden

In 2022 mochten wij weer 5 nieuwe leden begroeten n.l. Astrid de Groot - Bariton sax, Klazien Ketelaar - Fluit, Jan Klein - Euphonium, Martin Nouwen - Trompet en René Künzel - Bugel (helaas niet aanwezig). Nieuwe leden in ons Senioren Harmonie Orkest zijn altijd welkom op onze repetitie, woensdagmiddag van 14.00-16.00 in het Dorpshuis te Oosterhuizen / Apeldoorn.

René Künzel-bugel en bertus Borgonjen - klarinet

Seniorenfestival in Beusichem, 6 okt. 2022

In juni 2022 konden wij na 2 jaren weer optreden.

Ons eerste optreden vond plaats op woensdagmiddag 22 juni in het Woon- en Zorgcentrum de Bornhof te Zutphen.

 

29 juni mochten wij weer spelen in het Christelijk Woon- en Zorgcentrum Hanzeheerd- Brinkhoven te Heerde.

Vrijdag 1 juli op de kermis in Terwolde

Ons 50 jarig bruidspaar

 Woensdagmiddag 11 december werden wij tijdens onze wekelijkse repetitie kort voor de pauze verrast door Henny en Teun Wilbrink. Teun informeerde ons dat zij precies vandaag 50 jaar getrouwd waren en dat ook graag met alle aanwezige leden van De Vriendenkring even wilden vieren. Na het spelen van 'het lang zullen ze leven' werden de felicitaties van alle leden in ontvangst genomen. Daarna was er tijd voor de koffie en werd er getrakteerd op een gebakje met de foto van het bruidspaar. Wat een verrassing! Het bestuur, dirigent en de leden wensen het bruidspaar nog vele gezonde en gelukkige jaren samen. En Teun nog vele goede muzikale jaren, op de hoorn, gewenst. 

Mooi optreden in het Bornhof te Zutphen

Het Bornhof in Zutphen was woensdagmidag 27 november onze muzikale arena. Het publiek genoot zichtbaar en hoorbaar van ons afwisselende programma. Menigeen ging even terug in de tijd. Niet alleen het aanwezige publiek maar ook de orkestleden hebben een bijzondere leuke middag gehad. 

Optreden 10 november in de Imminkhoeve te Lemele

Concert in Woonzorgcentrum De Beekwal Eerbeek 16 okt.

 

6e Betuws Seniorenfestival te Beusichem 

donderdag 3 okt. 2019

 

April 2019 - Apeldoorn

 

Juni 2018 - Oostendorp / Elburg